Bij Brasserie Streek mogen de kinderen los

Bij Brasserie Streek mogen de kinderen los

We hebben al een paar keer met de jongens bij Brasserie Streek in Culemborg gegeten. Een ideale plek wanneer je met je geliefde of een groep vrienden goed - maar niet al te opgeprikt - wilt eten, terwijl de kinderen in de binnenspeeltuin rondrennen. Dankzij het grote raam heb je prima zicht op ze (maar hoor je ze niet!). Waarschuwing voor volwassenen: de glijbaan gaat hard, zeker wanneer je meer weegt dan een kinderlijf, en beneden kom je uiteindelijk een muur tegen ;).

Streek kookt duurzaam, met verse, locale producten en is ook voor vegetariërs en veganisten top. Alleen zin in wat hapjes? De borrelplank is een aanrader! Voor de kinderen kun je betaalbare kindergerechten bestellen.

Foto: Bar Brasserie Streek

Een foutje gespot? Of heb je zelf een tip? We horen graag van je! Laat het weten via tips@betuwetips.nl.

Italiaans smullen bij Kulinaria

Italiaans smullen bij Kulinaria

Weg van de wereld in River Lounge

Weg van de wereld in River Lounge