Italiaans smullen bij Kulinaria

Italiaans smullen bij Kulinaria

Kulinaria in Tiel is mijn favoriete lunchtentje in de Betuwe. Ik zit er minimaal een keer per week: om te werken, gewoon een beetje te lezen, te lunchen na mijn yogales, of af te spreken. Je kunt er heerlijke antipasti eten, je verse ciabatta precies zo laten beleggen als je zelf wilt, en koffie, thee of een sapje drinken.

Kulinaria is ook een delicatessenwinkel en cateraar, dus voor goede wijn en olijfolie, geïmporteerde Italiaanse en Zuid-Europese producten en zelfs voor mooi aardewerk, toffe kookboeken of de leukste kitsch voor thuis, kun je bij eigenaar Susanne en haar collega’s terecht.

Foto: Kulinaria

Een foutje gespot? Of heb je zelf een tip? We horen graag van je! Laat het weten via tips@betuwetips.nl.

Bootjevaren op de Linge

Bootjevaren op de Linge

Bij Brasserie Streek mogen de kinderen los

Bij Brasserie Streek mogen de kinderen los