Weg van de wereld in River Lounge

Weg van de wereld in River Lounge

River Lounge in Heesselt is een theetuin, maar ook veel meer dan dat. Deze heerlijke plek aan de Waal is perfect om bij te komen na een lange fietstocht, of om gewoon lui op het terras te zitten en van de verrukkelijke zelfgemaakte taarten, soepen, salades en broodjes te genieten.

Eigenaresse Janet van Kruijsbergen maakt niet alleen dingen om te smullen maar heeft ook gevoel voor sfeer en inrichting, en dat zie je. Ik gaf er laatst een schrijfworkshop, en de deelnemers hadden het gevoel even helemaal weg te zijn van de rest van de wereld. Dat is precies wat ik bedoel!

Let op: River Lounge is niet altijd open. Kijk eerst of de fiets met bordje aan de dijk staat (bij de koe), of check de website.

Foto: Photography Innersense

Een foutje gespot? Of heb je zelf een tip? We horen graag van je! Laat het weten via tips@betuwetips.nl.

Bij Brasserie Streek mogen de kinderen los

Bij Brasserie Streek mogen de kinderen los